Kültéri üvegkorlát, teraszkorlát, franciaerkély

Kültéri üvegkorlát, teraszkorlát, franciaerkély

A mai modern épületek elképzelhetetlenek homlokzati és belsőépítészeti üvegek alkalmazása nélkül. Elsősorban a minimalista, letisztult építészeti stílusú épületeknél szoktuk meg, azonban nagyon érdekes, hogy az üveg gyönyörűen alkalmazkodik a klasszikusabb, de akár még egy meditárrán stílusú házhoz is. Nagyszerű tulajdonsága, hogy bármilyen alapstílushoz illeszthető, nem változtatja meg azt, sokkal inkább kiemeli, különlegessé és stílusossá teszi.

Telefon: phone_green 06 30/66 25 095
Email: info@clearglass.hu

Érdekes megfigyelni, milyen impozáns hatást kelt egy üveg teraszkorlát vagy üveg franciaerkély például terméső, klasszikus tégla vagy fa felületekkel kombinálva. Az említett anyagok meleg, hangulatos stílusát megtartja, viszont prémium, elegáns megjelenést biztosít nekik az üvegkorlát.

A homlokzaton, kültéren pl. teraszkorlátként alkalmazva az üvegkorlát megadja a lakók számára a szellős, szabad térérzetet, kilátást, megadja azt az élményt, hogy a teraszon ülve a természet közelében vagyunk.

Az intimitás igénye is könnyen megvalósítható, ha frekventáltabb lakókörnyezetben van a ház, illetve a terasz: fóliázott, színezett, tejüveg vagy savmaratott üvegek alkalmazásával élvezhetjük az üveg szépségét és eleganciáját és otthonunkat úgy, hogy privát szféránkba nem engedünk betekintést a külvilág számára.

Az üvegkorlátok funkciójukból eredően a biztonság szempontjából kritikus, kiemelten fontos feladatot látnak el, ezért az esztétikum mellett a megbízhatóság is amellett szól, hogy a választásnál a minőséget és a garanciát kiemelt szempontként kezeljük. Nagyon fontos a biztonságos anyagok alkalmazása és a profi kivitelezés, ezért alkalmazza cégünk a precíz, gyönyörű formatervezésű, világszerte népszerű német Q-Railing termékeket.

 

Érdekli beltéri üvegkorlát is?
Olvasson róla itt!

 

Ha elolvasott mindent, nézzen körül a Galériában!
kültéri strukturális üvegkorlát teraszkorlát

Ötletre van szüksége? Konzultáljon velünk, lapozza át nagyméretű portfólió katalógusunkat ötletindítónak!
Találkozót kérek

Forduljon hozzánk, az üvegkorlát specialistához:

  • üvegkorlát tervezés
  • konzultáció, belsőépítészeti stílustanácsadás
  • helyszíni felmérés
  • biztonságos, tartós, jó ár/érték arányú német Q-Railing üvegkorlát rendszer beépítése